Monday, August 6, 2012

entry gediks



awak: mun free x??
mun: free je..nape?
awak :jum bukak pose same2..nak jumpe mun sbelum naik kpal..
mun : yeay (dalam hati)


mule2 tu mun buat mengade2 skit kate xnak tp dalam hati melompat2 nak pergi..hehehe..mule rancang nak gi makan buffet..tapi alih2..plan xmenjadi.. terpaksa dicancelkan dan berbuke pose di rumah kakak beliau..tp its ok as long kite dapat berjumpe buat kali terakhir tahun ni.. even mood time tu xok disebabkan mun bengang ngan pakcik bus..hahaha..disebabkan itu die beli banyak mkanan kat bazar utk berbuke puasa.. alih2..mkanan tu xde sape pun mkan..membazir je..gaagaga..seronok dapat jumpe awak..


terima kasih awak~
sy tunggu awak..








16 comments:

Mya said...

alololooo comelnya entri dia! :D

cik mun said...

@Mya hahaha..malu titewww..

cikwahidaidris said...

bestnye dapat jumpe bf. hihi

kajaharuna said...

wow!! BF baru ke??

IntaNBerliaN said...

wah best ni... org belanja :-)

MizzTina said...

hamboihhhh

ros_reeza said...

hhihi.. berbuke dgn yg tersayng ye...

cinta siswi said...

ecece.. cuwiitttnye..hehe

shedameor said...

kenapa last jumpa untuk tahun ni ?

E'in said...

berjumpe utk kali terakhir? why????

Mya said...

hehe btw nak gak tau nape last jumpe tu?

♥ sitifarhana ♥ said...

malu tapiii mauuu..hehe..

sweetny la bila cinta baru nak berputik..hikhik

teha said...

ehem ehem.. hahahhah !

tirahzairi said...

so sweet...jeles taw...

diera_nadiera ulalaaa~ said...

^_^ so sweet..nih jeles nih..hohoho ^_^ btw, semoga bekekalan ya si cantik manis..dan smoga awk tbah tggu cik abg kembali..eceehh.. ^_^

chemay said...

ehem2.
untunglahhhh
hehe
:p