Wednesday, February 29, 2012

kenape saye xsuke tengok cite hantu..

panjang pulak mun rase tajuk untuk entry kali ni..
abaikan..
ekceli mun xberapa suke tgk cite seram atau name lain cite hantuuuuu!!
ok..mun mengaku mun penakut banyak sikit..
klu korang bawak mun tgk cite hantu konfem mun xtgk..
sepanjang dalam muvie tu mun akan tutup mata..hebat x..hehehe
nak tahu x sebab2 mun takut tgk cite hantu..


1. mun xnak menyusahkan korang teman mun gi toilet..hehehe..sebab klu tgk cite hantu konfem2 mun akan jadi fobia nak gi toilet sorang2..sbb mun rase hantu byk kat toilet..heeeee



2. korang jugak terpaksa teman mun nak naik turun lif..huhuhu..tkot woo naek lif sorang2 lepas tgk cite hantu..terbayang macam2..



3. nanti semu bende2 yang seram dalam muvie tu masuk dalam mimpi mun..kate yang mudah mun akan dapat mimpi yang ngeri lepas tgk muvie momok ni..huhu..malam tu konfem mun tido bukak lampu..



4.mulela pikir or terbayang yang bukan2 lepas tgk cite seram ni..semua bende nmpak laen je..huhu



5. mun stress gile tgk cite hantu..huhu..xsabar nak tunggu habes..mun xsuke bile hantu die muncul tibe2 and besar2 kat skrin tu..terkejut i nyah!!auwwww



and the most important thing (cewah speking plak)
mun xsuke tengok muke hantu tu..
BURUKKKKKKKKKKKK..
engat nak tepet muke hantu se..
tapi bile pikir balek baek xpyah nnti mun tkot plak nak bukak blog mun sendiri..hehehe



nota kaki: tapi nnti mun nak tgk muvie hantu dgn husband mun..bole peluk2 hehehe..gatai :p

5 comments:

WuMing said...

Boleh berkawan dengan kakak WuMing... Dalam rumah sendiri pun takut...

Sis Lurve said...

haha! "behind you, behind you" "hot..hot..hot.." (white, 2012) =)))

♥e'in♥ said...

e'in pun penakut.. hehehe.. tapi e'in nak tengok cite hantu..

Si BuDaK KaChAk said...

untung la sape jd husband mun nnt...leh manje2...hehehe

dhiera said...

terbayang hantu juon kalau naik lif~ hehhe