Wednesday, December 7, 2011

ape pulak ni..




semalam mun tengok ombak rindu...
full house!!ramai gile orang semalam..
penuh panggung orang tgk cite tu..
oklah..not bad cite die..menanges lah jgak mun tgk cite tu..hehehe
wah..muke bangga happy je lepas tgk cite..
masing2 gelak tgk muke sembap diri sendiri..
masuk je dalam kete.
"weyh..kete xnak hiduplah"
masing2 dah muke gelabah..
"abes tu nak buat ape ni"
"kite mintak tolong oranglah"
"ok2"
mun pun dengan muke perasan  comel ..
pergilah tanye orang2 yang berdekatan..
nasib baek ade orang yang baek hati tolong..bukti mun comel
tapi xboleh jgak..orang tu ckap bateri rosak..kena tukar baru..
so we call lah orang yang pakar pasal kete ni..
die cakap nak datang..
but lame gile kena tunggu die..
dah lah hujan..
kami duduk dalam kete tanpa aircond macam cacing kepanasan
bak kate kawan mun, najla macam ikan sardin basah dalam tin..
mun pun xpaham perumpamaan yang die kasi..hahaha
tapi alhamdulillah..
selamat jugak kiteorang sampai semalam..
kesian emma merangkap si tukang driver..demam 
ni ombak rindu punye penanganlah ni..
hehehe
pengalaman..



nota kaki: gambar x upload dalam lappy lagy..hehe




9 comments:

cik ayuni said...

hai cik mum
bez nyer tgok ombak rindu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestlah dah nonton Ombak Rindu..
ktorg tak nonton lagi..hubby tak minat.. :(

kura said...

demi ombak rindu = kereta rosak.. kannn. hahah

Dylla Abas said...

ombak rindu punya pasal kan.nasib baik kereta ok dan selamat sampai rumah.alhamdulillah :)

redza said...

xmo tgklah ombak rindu

konde said...

blm tengok ombak rindu

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

IntaNBerliaN said...

hihii ombak rindu punya pasal ek...

fazillatul najla said...

ikan sardin basah lam tin tu means , kite berketat2 lam kete n baju kite basah melecun kena air hujan plus peluh skali..hehe

♥e'in♥ said...

e'in pun dh tgk ombak rindu.. tp xnangis pun.. huhu..