Saturday, April 23, 2011

am i too small????

..ASSALAMUALAIKUM..


sekarang ni mun tengah exam..
lagi 4 paper lagi...
tapi..
mun ada cite nak kongsi..

 pernah x korang rasa cam ni??

bayangkan korang ni si 'c'





tiba2..d datang




huhuhu...
xnampak saya ke???
kecik sangat ke saya???


kecik hati saya taw...


pernah x jadi cam ni???
bukan nak sangat pun makanan tu..
cuma..
terasa jugak hati ni..
kalau x nak kasi kat kite jangan la offer depan kite..
jagalah perasaan orang lain..
sedih saye tau..





nota kaki: actually makanan tu cuma perumpamaan je..supaya mudah orang faham..





8 comments:

keyla said...

mmg mun kecik . cam baby . auww

wanrandom said...

hahaha.. kecik la sgt.. kah3

cik mun said...

hahahaha...mne ad..dah besar ni..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi..pernah gak rasa camtu.sampai terpikir..ilmu apa aku pki ek.sampai akuy jd halimunan org tak nmpk aku..hahah

amny said...

pernah tersa cmtu gak...sedih..T__T

oltromanexus DE power said...

err. sian mun . sape yang buat gitu ? habaq mai . bia aku belasah die jadi KECIK pulakkk :P

Mizz Leya said...

ewwwww! buruk nye perangai beliau itu. sengal!!

cik mun said...

huhu..
@lydia miza(aidyl azim):tulah..agak2 time yu mun halimun kot..
@amny:sangat sedey
@oltromanexus:mane blog kamoo..puas ku cari..jom belasah dia plak ira..hehe
@mizz leya: huhu..peragai orang..macam2 ada